Puolustaja Marc Cucurella edustaa jatkossa Chelseaa. Jo etuajassa julkisuudessa ”vahvistettu” siirto julkistettiin viime kauden valioliigakolmosen toimesta perjantaina. Syntynyt sopimus kantaa vuoteen 2028.

llmoituksen tyylissä vitsailtiin Brighton & Hove Albionille, jota Barcelonan La Masia -akatemiassa kasvanut pakki ehti edustaa vuoden verran. Rannikkoseutulaiset julkaisivat keskiviikkona tiukkasanaisen lausunnon, jossa kiistettiin julkisuuteen vuotaneet tiedot siirrosta.

Chelsea maksaa hankinnasta Brightonille yli 65 miljoonaa euroa, joten Graham Potterin manageroima seura kestänee pienen some-ivan. Albion maksoi Cucurellasta viime vuonna Getafelle 18 miljoonaa euroa.

Aiemmin perjantaina vahvistettiin, että Chelsea lainaa oman kasvattinsa, Levi Colwillin Brightoniin, uusien hankintojen viedessä Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuepakin peliaikamahdollisuudet tämän omassa seurassa. Birgton taas lainasi puolustajistaan Shane Duffyn tulevaksi kaudeksi Fulhamiin.