Serbikärki Aleksandar Mitrovićia voinee kutsua Fulhamin viime kauden syömähampaaksi; 27-vuotias romutti ennätykset mennen tullen, pommittamalla kaikkiaan 43 Mestaruussarja-maalia Mökkiläisten matkatessa sarjan voittoon.

Valioliiga on kuitenkin täysin toinen asia, myös Mitrovićille. Mestaruussarjassa kolossi on urallaan pelannut 125 ottelua, ja tehnyt niissä 85 osumaa. Korkeimmalla sarjatasolla pelien määrä ei ole valtavasti pienempi (104), mutta maalien määrä on – niitä on syntynyt kaikkiaan 24.

Vaikka Marco Silvan manageroima lontoolaisseura on tehnyt hyviä, Andreas Pereiran ja Bernd Lenon kaltaisia hankintoja, on tälläkin valioviisitillä oleellista se, miten Mitrović onnistuu. Avauskierroksella vastassa oleva puolustus ei ole niitä helpoimmin ohitettavia; Fulham isännöi kello 14.30 Suomen aikaa alkavassa pelissä Liverpoolia.

Liverpoolin superhankinta Darwin Núñez aloittaa ottelun penkin puolelta.