West Ham isännöi valioliigakauden avauskierroksen viimeisessä ottelussa Manchester Cityä.

Lontoolaiset aloittivat ottelun pirteästi, mutta hallitseva mestari käänsi sen hallinnan pian itselleen.

Ironsin taivas synkkeni melkoisesti, maalivahti Lukasz Fabianskin joutuessa jättämään kentän loukkaantuneena ennen puolen tunnin täyttymistä. Tilalle tullut Alphonse Areola oli saava melko synkän alun ottelulleen pian.

Alle 10 minuuttia kentällä oltuaan maalivahti joutui reagoimaan Ilkay Gündoganin syötöstä karanneen Erling Braut Hålandin läpisyöksyyn – ja teki sen heittäytymällä norjalaisen jalkoihin rangaistuspotkun arvoisesti. Hålandin avausosuma Valioliigassa syntyi tarkalla, matalalla vedolla vasemman tolpan juureen.

Hålandin toinen syntyi 66. minuutilla. Tällä kertaa läpisyötön antajana huomattavasti rankkariin johtanutta tilannetta kauempaa toimi Kevin De Bruyne. Tyylipuhdas siirto vastaan tulleen Areolan alitse vasempaan takakulmaan, 0-2.

Peliä paikoin näyttävästi pyörittänyt kaksikko Gündogan-Håland jätti kentän 79. minuutilla, tilalle Bernardo Silva ja Julián Alvarez. Vaikka tuhoisat norjalaissyöksyt poistuivat kentältä, piti City ottelua sen loppuvaiheissa täysin pihdeissään.