Ex-maalitykki Alan Shearer seurasi Erling Braut Hålandin valioliigadebyyttiä sunnuntaina nykyisen kommentaattorin työnsä puitteissa. 51-vuotias piti näkemästään.

– Pääsin haastattelemaan häntä viime keskiviikkona, enkä voinut olla vaikuttumatta kaikesta mitä hän sanoi, ja koko hänen olemuksestaan. Hänelle asetetaan 22-vuotiaana melkoisia paineita, mutta ei hän niitä ainakaan minulle näyttänyt, Shearer sanoi BBC breakfast -lähetyksessä.

– Pelissä minut vakuutti se röyhkeys.. tapa jolla hän hankki rankkarin, ja sitten laittoi sen sisään. Sitten vielä se toinen maali. Hekottelin myös hänen haastattelulleen, jossa hän valitsi käytettäväksen pari ”erilaista” sanaa.

Puheet Hålandin tulevista uroteoista lähtivät sunnuntaina nähdyn jälkeen uuteen lentoon. Ennätyspyssy Shearer ei malttanut olla kuittaamatta.

– Enää 258!!!