Englannin Liigacupin ensimmäinen kierros potkaistiin käyntiin tiistai-iltana. Tositoimissa oli peräti 54 joukkuetta, joista puolet jatkoivat toiselle kierrokselle ja toisen puolikkaan cup-taival päättyi lyhyeen.

Vaisusti kautensa aloittanut Norwich kukisti kotikentällään Birminghamin ja avasi tämän kauden voittotilinsä. Helpolla jatkopaikka ei irronnut.

Kanarialinnut karkasi kahdella avausjakson lisäajalla syntyneellä pikaosumalla 2-0-johtoon, mutta menetti johtonsa toisella jaksolla. Varsinaisen peliajan päättyessä 2-2-tasalukemiin, voittajaa lähdettiin ratkomaan rangaistuspotkukilpailulla. Norwichilta ensimmäisenä vetänyt Kenny McLean epäonnistui, mutta kaikki neljä muuta laukojaa onnistuivat maalinteossa ja keltavihreäpaidat voittivat rankkarikisan 4-2-lukemin.

Kauden kaksi ensimmäistä ottelua maaleitta pelannut Teemu Pukki katseli koko ottelun vaihtopenkin puolelta.