David De Gean tuplamunaus oli alkusoittoa suurelle nöyryytykselle, jonka Manchester United koki Brentfordin Community Stadiumilla. Pieni lontoolaisisäntä murskasi suuren vierailijansa jo avausjaksolla ja nuiji Red Devilsin tyrmäävin 4-0-lukemin.

Voitto oli Brentfordin historian ensimmäinen Manchester Unitedista 84 vuoteen. The Bees oli napannut edellisen kerran seurasta voiton vuonna 1938.

Kyseessä on myös ensimmäinen kerta syksyn 1936 jälkeen, kun Man United häviää seitsemän peräkkäistä vierasottelua.

Andy Mitten

@AndyMitten
MUFC haven’t suffered 7 straight away league defeats since autumn 1936. Among those defeats was a 4-0 loss at Brentford. The last time Brentford beat MUFC was in 1938.

De Gean ensimmäinen virhe tapahtui avauskympin jälkeen. Josh Da Silvan vaisu laukaus lipui espanjalaisvahdin kainalon alta maaliverkkoihin.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin De Gea töppäsi uudelleen. United-vahti antoi heikon lyhyen avauksen suoraan Christian Eriksenin takana prässänneen Mathias Jensenin jalkaan, joka rankaisi sijoittamalla lontoolaisen toisen maalin.

De Gea joutui antautumaan seuraavan kerran 30. minuutilla, kun Lisandro Martínezin kanssa pääpallon voittanut Ben Mee puski ensimmäisen maalinsa uudessa seurassaan.

Kaikki ei ollut vielä tässä, sillä neljäskin oli tulossa ennen taukoa. Sen viimeisteli 35. minuutin kohdalla läpiajoon irtaantunut Bryan Mbeumo.

Toisella puoliskolla ei enempää osumia nähty ja 4-0-lukemat säilyivät tauolla.

Man United hävisi myös kauden avauskierroksella kotonaan Brightonille. Brentford puolestaan on aloittanut ensimmäiset kierrokset tappioitta pelattuaan avauskierroksella tasan Leicesteriä vastaan.

Muokattu 13.8.2022 kello 21:43 ottelun lopputulos päivitetty.