Manchester Unitedin lainavahti Dean Henderson nousi Nottingham Forestin sankariksi, kun sarjanousija avasi voittotilinsä ensimmäisessä kotiottelussaan West Hamia vastaan. Englantilaisen torjuma rangaistuspotku ratkaisi Forestille pisteet 1-0-lukemin.

Nottinghamin voittomaali syntyi onnekkaasti avausjakson lisäajalla. Jesse Lingardin ohjaus kimposi West Ham -puolustajan kautta Taiwo Awoniyille ja nigerialaishyökkääjä täppäsi ensimmäisen valioliigamaalinsa.

Brennan Johnson oli iskeä Nottinghamille toisen puoliskon alussa toisenkin osuman, mutta paitsiolippu nousi walesilaiselle.

Myös West Hamilta hylättiin avausjaksolla yksi maali hyökkääjä Michail Antonion rikkeen vuoksi. Antonio tyrmäsi rajulla vartalotaklauksella pallottoman Orel Mangalan, ennen kuin Said Behrahma laittoi pallon verkkoihin.

Hendersonin sankarihetki nähtiin 65. minuutilla, kun pallo vietiin pilkulle Scott McKennan käsivirheen jälkeen. Maalivahti luki West Ham -tähti Declan Ricen laukauksen suunnan ja ajoitti venytyksensä täydellisesti sen eteen pelastaen joukkueelleén täyden pistepotin.

Voitto oli Nottinghamin ensimmäinen valioliigatasolla 23 vuoteen. Forest palasi pääsarjaan viime kauden päätteeksi nousukarsintojen voittajana.

West Ham on hävinnyt molemmat kahdesta ensimmäisestä ottelustaan tekemättä maaliakaan.