Ranskalaistoppari William Salibasta on hyvää vauhtia tulossa Arsenalin kannattajien uusi suosikki.

Saliba, 21, siirtyi Arsenaliin jo kesällä 2019 kotimaansa pääsarjaseurasta Saint-Étiennestä, mutta hän sai virallisen debyyttinsä Tykkimiesten edustusjoukkueessa vasta tällä kaudella.

Ajoittain näytti jo siltä, että Saliba ei ikinä saisi saumaansa Arsenalissa, kun hän kierteli vuodesta toiseen lainapesteillä Ranskassa, mutta viime kaudella hän latoi sellaiset näytöt pöytään, että Arsenalin manageri Mikel Arteta ei mitenkään voinut sivuuttaa Salibaa tämän kauden ryhmästään.

Saliba pelasi lainalla Marseillessa, jossa hän tahkosi koko joukkueen suurimmat peliminuutit. Lisäksi hänet valittiin kauden päätteeksi Ligue 1:n parhaaksi nuoreksi pelaajaksi ja koko sarjan tähdistökentälliseen.

Tällä kaudella Saliba on pelannut täydet minuutit Arsenalin jokaisessa kolmessa ottelussa. Tykkimiesten viimeisimmässä pelissä, lauantain 3-0-voitossa Bournemouthia vastaan, Saliba esiintyi jälleen edukseen ja avasi myös maalitilinsä lontoolaisseurassa komealla osumalla.

Bournemouthin Vitality Stadiumille matkanneet Arsenalin vieraskannattajat debytoivat ottelussa Saliban uuden kannatuslaulun. The Champsin tunnetuksi tekemä Tequila-kappale oli versioitu uudestaan siten, että lyhyen rallatuksen päätteeksi ei huudettukaan ”Tequila”, vaan ”Saliba”.

Uusi laulu vaikutti olevan jymymenestys, sillä Arsenalin kannattajat lauloivat sitä lukuisia kertoja ottelun aikana.

Arteta kertoi pelin jälkeisessä haastattelussa, että laulu jäi soimaan myös hänen pelaajiensa päähän.

– Jätkät lauloivat sitä pukukopissa. Se on hyvä laulu, kertoi Arteta Daily Mailin mukaan.

Voit katsoa videon Arsenal-kannattajien laulusta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Layth

@laythy29
The travelling Arsenal supporters chorus Saliba’s name here at Bournemouth

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.