Varsin heikosti kautensa aloittanut Chelsea sai tiistaina lisää lunta tupaan hävittyään Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella vieraskentällä Dinamo Zagrebille 0-1.

Ottelun ainoa maali syntyi jo 13. minuutilla. Dinamo Zagreb pääsi nopeaan yhden miehen vastahyökkäykseen. Mislav Oršić karkasi Chelsea-puolustukselta läpiajoon ja siirsi pallon tyylikkäästi ohi Kepa Arrizabalagan.

Chelsea haki toisella jaksolla vimmatusti tasoitusta, mutta ei saanut palloa tolppaa lähemmäs.

Pierre-Emerick Aubameyang teki ottelussa debyyttinsä Chelsea-paidassa, mutta hänet otettiin vaihtoon tunnin kohdalla tappioasemassa.

Chelsea on ollut läpi kauden pelillisesti kaukana vakuuttavasta, ja sama aneeminen ilme sai jatkoa myös Kroatiassa. Dinamo Zagreb on arvioitu Chelsean lohkon heikoimmaksi joukkueeksi. Lohkon muut joukkueet ovat AC Milan ja RB Salzburg, jotka kohtaavat toisensa tiistai-iltana Itävallassa.