Tottenham pelasi keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksen ottelunsa Marseillea vastaan.

Tottenham voitti ottelun 2-0. Kesähankinta Richarlison iski Tottenhamin molemmat maalit. Tottenham maksoi Richarlisonista Evertonille noin 58 miljoonaa euroa.

Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte on tyytyväinen brasilialaishyökkääjän maaleista. Maalit olivat Richarlisonin ensimmäiset Tottenhamin paidassa.

– Ennen kaikkea olen onnellinen Richarlisonin puolesta, koska hän ansaitsi tällaisen illan. Muistan, kun hankimme Richarlisonin ja hän sanoi, ettei voi odottaa pääsevänsä pelaamaan Mestarien liigassa ja kuuntelemaan Mestarien liigan hymnin. Siinä ei ollut montaa sanaa, mutta ne olivat tärkeitä sanoja minulle. Tänä aamuna (keskiviikkona) sanoin Richarlisonille muistavani, mitä hän sanoi.

– Richarlison teki parhaansa ja auttoi meitä voittamaan hyvin vaikean ottelun. Hankimme Richarlisonin, koska hän voi pelata hyökkäyksessä kolmella eri pelipaikalla. Hankimme hänet nopeasti, koska ideamme ja visiomme olivat hyvin selvät.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
This is what it means. 🥺