Tottenham ja Leicester kohtasivat toisensa lauantai-iltana Lontoossa Valioliigan seitsemännellä kierroksella.

Tottenham voitti ottelun peräti 6-2 ja nousi ainakin hetkellisesti Valioliigassa toiseksi. Sarjaa johtava Manchester City on Tottenhamin kanssa tasapisteissä, mutta on kärkipaikalla paremman maalieronsa vuoksi.

Leicester on hävinnyt seitsemästä ottelustaan peräti kuusi. Kasassa on vain yksi tasapelipiste ja Valioliigan sarjataulukon viimeinen sija. Putoamisviivan parempi puoli saattaa olla pahimmassa tapauksessa jo kuuden pisteen päässä, jos West Hamin ja Evertonin sunnuntainen ottelu ei pääty pistejakoon.

Son Heung-min oli Tottenhamin sankari. Son iski hattutempun Leicesterin verkkoon. Kyseessä oli 30-vuotiaan taiturin kauden ensimmäiset maalit. Myös Harry Kane, Eric Dier ja Rodrigo Bentancur onnistuivat maalinteossa.