Leicesterin alkukausi on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Se on pelannut seitsemän valioliigaottelua, joista tuloksena on kuusi tappiota, yksi tasapeli ja sarjataulukon viimeinen sija.

Lauantaina Tottenham voitti Leicesterin Lontoossa peräti 6-2.

Joukkueen päävalmentaja Brendan Rodgers on potku-uhan alla.

– Uskon aina voivamme kääntää tämän tilanteen päälaelleen. Tänään emme nähneet joukkuetta, joka olisi menettänyt itseluottamuksensa ja se on hyvä merkki. Jatkan aina taistelua, mutta ymmärrän, miten tämä bisnes toimii, eikä kuusi peräkkäistä tappiota ole hyvästä kenellekään.

– Ymmärrän täysin kannattajien turhautumisen. En voi mennä siltä piiloon. Se on vastuuni. Mitä ikinä tapahtuukaan, kunnioitan valtavasti seuran omistajia, koska he ovat tukeneet minua suuresti. Kunnioitan heitä aina – tapahtui minulle sitten mitä vaan Leicesterissä, Rodgers viittasi mahdollisiin potkuihinsa.

Rodgers on valmentanut Leicesteriä kolmen ja puolen vuoden ajan. Rodgersin alaisuudessa Leicester on voittanut FA Cupin ja sijoittunut kahdesti viidenneksi Valioliigassa.