Brendan Rodgers saattaa saada pian potkut Leicesterin peräsimestä. Leicester on kuuden ottelun tappioputkessa. Seitsemästä sarjaottelusta tuloksena on yksi vaivainen tasapelipiste ja Valioliigan viimeinen sija.

Leicester sai lauantai-iltana lisää lunta tupaan, kun se hävisi Lontoossa Tottenhamille peräti 2-6.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Leicester on kiinnostunut palkkaamaan Thomas Frankin uudeksi päävalmentajakseen, jos Rodgersin pesti päättyy potkuihin. Frank valmentaa parhaillaan Brentfordia. Se, haluaako Frank jättää yhdeksäntenä sarjassa olevan Brentfordin, on asia erikseen.

Tanskalaisvalmentaja on luotsannut Brentfordia noin neljän vuoden ajan ja nostanut seuran Mestaruussarjasta Valioliigaan.

Lähde mainitsee myös Sean Dychen nimen. Dyche on ollut työttömänä keväästä lähtien, kun hän sai potkut Burnleysta.