Manchester Cityn Jack Grealish on jälleen mukana Gareth Southgaten nimeämässä Englannin A-maajoukkueryhmässä. Aston Villa -kasvatti on jatkuvasti median tikunnokassa, etenkin reilun vuoden takaisen, yli 100 miljoonan euron siirtonsa jälkeen.

27-vuotias on pelaajana eloisa, eikä tuo piirre jää ainoastaan kentälle. Joukkuetoveri Kevin De Bruynen mukaan Grealishia suomitaan erilaisin perustein kuin monia muita pelaajia.

– Kyse ei ole jalkapallosta. Jalkapallon ulkopuolisissa asioissa englantilaispelaajiin keskitytään muita enemmän, De Bruyne sanoo The Guardianin mukaan.

– Jos me ulkomaalaiset pelaajat vietämme iltaa ulkona, ei siihen kovin paljoa puututa. Kun taas sitten kun englantilaiset lähtevät liikenteeseen, media vahtii koko ajan.

Belgialaisen mukaan itse kunkin pitäisi miettiä suhtautumistaan.

– Mitä ikinä hän tekee yksityiselämässään, sen ei pitäisi kuulua kellekään.

Myös sopeutuminen Cityn standardeihin otti De Bruynen mukaan aikansa.

– Kaikella kunnioituksella, hän oli aiemmin Aston Villan pelaaja. Jos siellä häviää ottelun silloin tällöin, ei se ole maailmanloppu. Meidän taas on voitettava viikosta toiseen. Niin kauan kuin onnistumme siinä, ja Jack tekee töitä sen eteen, kaikki muu on yhdentekevää.