Keskikenttäpelaaja Youri Tielemans elää seurajoukkueensa kanssa vaikeita aikoja; Leicester pitää surkealla saldolla Valioliigassa viimeistä tilaa.

25-vuotias on ollut oikeastaan koko vuoden sitkeiden siirtohuhujen kohteena, mutta sanoo ettei kadu jäämistään Brendan Rodgersin komentoon. Juuri nyt on meneillään maaottelutauko, joka ei pelaajan näkökulmasta tule huonoon väliin.

– On hyvä päästä vähän tuulettumaan Belgian kanssa, sillä Leicesterissä on nyt kovaa. On ilmiselvää että seuralla ei mene hyvin, mutta joukkueena teemme kaiken voitavamme.

Se voitava on tuottanut kuudesta viime ottelusta kuusi tappiota. Tottenham kylvetti Kettuja viimeksi 6-2, Brightonissa taas taululle jäivät lukemat 5-2.

– Perättäiset tappiot ovat vaikuttaneet meihin ryhmänä, ja tämä tauko on käytettävä akkujen lataamiseen. Omalta kohdalta tuntuu siltä, että ainoastaan lapseni saavat ajatukset välillä irti vaikeuksistamme.

Arsenal, joka lähti maaottelutauolle Valioliigan kärkipaikalta, vaikutti pitkään Tielemansin uudelta seuralta. Matka joukkueiden välillä on kaikin tavoin iso, mutta pelaaja itse ei myönnä katuvansa päätöstään jäädä Leicesteriin.

– En aio nyt juurikaan puhua omasta sopimustilanteestani. En jättänyt Leicesteriä kesällä, koska sanoin että projektin pitää olla minulle oikeanlainen. Vaikka asiat ovat täällä nyt hankalia, ei sen tarvitse tarkoittaa että katuisin päätöstäni.