Viime EM-kisojen finalistit Italia ja Englanti kohtasivat perjantai-iltana San Sirolla. Italia voitti tapahtumaköyhän ottelun 1-0 ja sysäsi Englannin Nations Leaguen B-sarjaan.

Englanti on ollut koko Nations League -kauden surkea. Ennen perjantain ottelua se oli pelannut neljä ottelua, joista se oli kerännyt vain kaksi pistettä ja tehnyt ainoastaan yhden maalin.

Meno ei muuttunut viidennessäkään ottelussa. Englanti ei toki pelannut huonosti, mutta maalinteko-ongelmat jatkuivat.

Englanti loi maalipaikkoja reilusti yli toistakymmentä, mutta todelliset maalipaikat olivat laskettavissa yhden käden sormilla. Englannin paras paikka aukesi Harry Kanelle noin vartti ennen loppua, Gianluigi Donnarumma venyi kuitenkin upeaan torjuntaan.

Ottelun ainoa maali nähtiin 68. peliminuutilla. Italian kippari Leonardo Bonucci tavoitti pitkällä pystysyötöllä Giacomo Raspadorin, joka otti pallon upeasti haltuunsa ja sijoitti pallon takayläkulmaan. Italialla oli ottelun lopussa paikat lisätä johtoaan, mutta Nick Popen torjunnat ja tolpat pitivät lukemat 1-0:ssa.

Lohkon toisessa ottelussa Unkari yllätti Saksan Leipzigissä 1-0-lukemin. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Unkari lähtee päätöskierrokselle lohkon kärkipaikalta ja sille riittää lohkovoittoon tasapeli kotiottelusta Italiaa vastaan. Englanti ei voi enää nousta lohkon jumbosijalta pois, joten ensi viikolla pelattavassa kotiottelussa Saksaa vastaan on panoksena enää maine ja kunnia.