Manchester Unitedin pitkäaikaisen ykkösvahdin David de Gean, 31, sopimus päättyy ensi kesänä.

De Gean sopimukseen sisältyy optio lisävuodesta, joten Man Unitedilla on avaimet omissa käsissään espanjalaisvahdin jatkon suhteen.

Päätös on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo. De Gea ei periaatteessa sovellu Erik ten Hagin pelityyliin, sillä hollantilaisluotsi haluaisi maalivahdin olevan hyvä pelaamaan jalalla – sitä de Gea ei ole. Espanjalainen on myös yksi Man Unitedin kallispalkkaisimmista pelaajista, ja seuralla on pyrkimys parantaa palkkarakennetta lähitulevaisuudessa.

Telegraphin mukaan Man United ei ole vielä tehnyt päätöstä de Gean suhteen. Jos hänen optiotaan ei käytetä, pyrkii manchesterilaisseura hankkimaan Englannin maajoukkuevahti Jordan Pickfordin Evertonista.

Pickfordin, 28, sopimus päättyy kesällä 2024, joten ensi kesä on Evertonin viimeinen mahdollisuus rahastaa ykkösvahdillaan.