Argentiinalaisluotsi Mauricio Pochettino on kiinnostunut palaamaan Valioliigaan, uutisoi Football Insider.

Valioliigassa aiemmin Southamptonia ja Tottenhamia luotsannut Pochettino sai viime kauden päätteeksi potkut PSG:stä ja on sen jälkeen ollut työttömänä.

Pochettino on yhdistetty viime kuukausien aikana useaan eri seuraan, viimeisimpänä Ligue 1:ssa pelaavaan Niceen, mutta tähän mennessä tarjotut pestit eivät ole argentiinalaista kiinnostaneet.

Football Insiderin mukaan Pochettino haluaa ensisijaisesti palata Valioliigaan ja on pitänyt silmällä Aston Villan manageripestiä, jos se tulee saataville.

Aston Villa aloitti kautensa heikosti. Joukkue hävisi kauden viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä ja Steven Gerrard myönsi olevansa huolissaan tulevaisuudestaan. Sittemmin Villa on parantanut otteitaan. Kahdesta viimeisestä ottelustaan joukkue on kerännyt neljä pistettä pelaten tasan Man Cityn kanssa ja voittaen Southamptonin.

Viime kierrosten tulosten myötä Gerrard sai ainakin hetkeksi hengähdysaikaa, mutta uuteen notkahtamiseen ei ole varaa. Muutoin Villan toimistolta lähtee hyvin nopeaan tahtiin puhelua Pochettinon (tai jonkin muun valmentajan) suuntaan.