Newcastle suunnittelee tekevänsä kaksi kovan luokan kaappausta tammikuun siirtoikkunassa, uutisoivat Football Insider ja Express.

Football Insiderin mukaan Newcastlen kiinnostus Leicesterin keskikenttäpelaaja James Maddisonia kohtaan ei ole laantunut. Harakat teki kesällä Maddisonista 50 miljoonan punnan tarjouksen jonka Leicester hylkäsi. Tammikuussa Newcastle aikoo tehdä uuden, paremman tarjouksen, jolla se pyrkii saamaan haluamansa. Leicester on asettanut Maddisonin hintalapuksi 60 miljoonaa puntaa.

Myös toinen Leicesterin avainpelaaja, Youri Tielemans, on Newcastlen ostoslistalla. Expressin tietojen mukaan Newcastle aikoo tehdä Tielemansista 15 miljoonan punnan tarjouksen tammikuun siirtoikkunan aikana. Belgialaiskeskikenttäpelaajan sopimus päättyy ensi kesänä, joten tammikuussa Leicesterillä on viimeinen mahdollisuus saada tähtipelaajastaan siirtokorvaus.