Manchester Unitedin toppari Lisandro Martínez on vastannut kriitikoille, joiden mukaan hän on liian lyhyt Valioliigaan.

Argentiinalainen Martínez, 25, siirtyi Unitediin menneenä kesänä Ajaxista lähes 60 miljoonalla eurolla.

Hän oli lyönyt Hollannissa kovat näytöt pöytään, mutta monet asiantuntijat ja kannattajat epäilivät, että 175-senttinen toppari ei voi mitenkään pärjätä Valioliigassa. Martínez on kuitenkin vallannut paikkansa Unitedin avauskentällisestä Raphaël Varanen viereltä.

– Rehellisesti sanottuna on unelmieni täyttymys päästä pelaamaan niinkin suuressa seurassa kuin Manchester Unitedissa, etenkin Valioliigassa, joka on mielestäni yksi maailman parhaista liigoista, kommentoi Martínez TyC Sportsille.

– On mukavaa päästä Valioliigan rytmiin, joten olen erittäin onnellinen. En kiinnitä huomiota siihen (kritiikkiin). Uskon ja luotan itseeni. Teen aina kovasti töitä joka päivä. Se on se, mikä tuottaa tulosta lopussa.”