Chelsean hyökkääjä Romelu Lukaku haluaa jatkaa lainaseurassaan Internazionalessa myös ensi kaudella, kertoo Gazzetta dello Sport.

Lukaku, 29, siirtyi Chelseaan viime vuonna juurikin Interistä 113 miljoonalla eurolla, lontoolaisseuran kaikkien aikojen suurimmalla siirtokorvauksella. Belgialaiskärki edusti Chelseaa ensimmäisen kerran jo vuosina 2011-2014 ennen kuin jatkoi matkaansa Evertonin ja Manchester Unitedin kautta Italiaan.

Viime kaudella Lukaku pelasi Chelseassa 44 ottelua tehden niissä yhteensä 15 maalia ja syöttäen kaksi. Hän oli Chelsean sisäisen maalipörssin kärkinimi, mutta belgialaistähden paluukautta Lontooseen pidettiin isona pettymyksenä.

Lukaku putosi ajoittain vaihtopenkille heikkojen esitystensä takia, eikä hänen tehojaan pidetty riittävänä hänen tähtitieteelliseen siirtosummaansa suhteutettuna. Lisäksi belgialaistähti oli alkuvuodesta ison kohun keskellä Sky Sport Italialle antamiensa kommenttien takia.

Haastattelussa Lukaku sanoi muun muassa, että Chelsean entinen päävalmentaja Thomas Tuchel ei ollut peluuttanut häntä systeemissä, joka sopisi hänen ominaisuuksilleen parhaiten.

Lukaku herätti huomiota myös sanomalla, että hän haluaisi vielä palata Interiin siten, ettei hänen uransa ole jo kääntynyt ehtoopuolelle. Kommentteja ei katsottu hyvällä Chelsean kannattajien keskuudessa, sillä Lukakusta maksettiin seurahistorian ennätyssumma, ja hän solmi viiden vuoden sopimuksen.

Chelsea vaihtoi hiljattain päävalmentajaa, kun Brightonista hankittu Graham Potter korvasi seurasta kengityn Tuchelin. Gazzettan mukaan valmentajanvaihdos ei ole kuitenkaan vaikuttanut Lukakun kantaan.

Lukaku päätti heti Italiaan palattuaan, että hän haluaa pysyä Milanossa useammankin vuoden. Gazzetta kertoo, että seurojen odotetaan pääsevän sopuun lainadiilin pidentämisestä.

Belgian maajoukkuehyökkääjän tulevat vuodet ovat silti jokseenkin hämärän peitossa, sillä Lukakun sopimus Chelsean kanssa päättyy vasta kesällä 2026.