Harry Maguiren alkukausi on ollut vaikea. Maguire on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Manchester Unitedissa.

Maguire on aloittanut edelliset neljä sarjaottelua penkiltä. Lisäksi Maguiren peliesitykset Englannin A-maajoukkueessa ovat jättäneet parantamisen varaa. Maguire oli osasyyllinen kahteen Saksan maaliin Nations Leaguen viimeisellä kierroksella.

TalkSPORT haastatteli Maguirea.

– En tiedä, mitä peliesityksistäni on sanottu, koska en oikein lue niitä, Maguire viittasi median uutisiin.

– Teen kovasti töitä treenikentällä ollakseni valmis, kun saan mahdollisuuden. En voi tehdä muuta. Yritän auttaa joukkuetta. En keskity keneenkään muuhun tai siihen, mitä ihmiset puhuvat minusta.

Maguiren mukaan media puhuu hänestä, koska kyseessä on Manchester Unitedin kaltaisen suurseuran kapteeni.

– Tietenkin minusta tehdyt uutiset ovat suuria puheenaiheita, koska olen Manchester Unitedin kapteeni. Sen vuoksi he puhuvat minusta. Minusta tehdyt uutiset saavat klikkejä. Olin kaksi kuukautta loukkaantuneena ennen EM-kisoja, enkä pelannut peliäkään ennen kisoja ja minut valittiin silti turnauksen parhaaseen joukkueeseen.