Chelsea jäi maalittomaan tasapeliin Brentfordin kanssa Valioliigassa keskiviikkona.

Kepa Arrizabalaga on noussut Chelsean ykkösmaalivahdiksi. Edouard Mendy loukkaantui alkukaudella ja sen jälkeen espanjalaisvahti pääsi pelaamaan. Loistavat peliesitykset ovat pitäneet Kepan maalilla, vaikka Mendy on jo kuntoutunut vammastaan.

28-vuotias Kepa on pelannut tällä kaudella neljässä sarjaottelussa, joista kolme on päättynyt nollapeliin. Mestarien liigassa neljästä ottelusta tuloksena on kaksi nollapeliä.

Kepa on luonnollisesti tyytyväinen nousseeseen peliaikaan. Viime kaudella hän pelasi vain neljässä sarjaottelussa.

– Pelaan itseluottamuksen kanssa niin pallollisena kuin pallottomanakin. Pelaaminen tuntuu hyvältä ja autan joukkuetta, joten olen onnellinen tilanteeseeni. Jokainen pelaaja tarvitsee luottamusta ja maalivahdille on tärkeää saada jatkuvuutta ja pelata monta ottelua perätysten. Kun et pelaa, joudut miettimään muun muassa enemmän etäisyyttä pelaajiin ja keskityksiä. Treenaaminen ei ole sama asia kuin pelaaminen. Pelaan hyvin ja se on tuonut minulle itseluottamusta.

Sen sijaan keskiviikkoinen tulos ei miellyttänyt Kepaa.

– Emme voittaneet ja pudotimme kaksi pistettä, koska lopussa meillä oli selviä maalintekopaikkoja. Emme ole tyytyväisiä. Viimeisen 15-20 minuutin ajan pelasimme paljon Brentfordin boksissa ja meillä oli huippupaikkoja, joista olisi pitänyt tehdä maali. Tuntuu siltä kuin olisimme menettäneet kaksi pistettä. Halusimme täyden pistepotin jatkaaksemme taistelua huippuseurojen kanssa ja pysyäksemme mahdollisimman ylhäällä sarjataulukossa.