Chelseasta kenkää saanut päävalmentaja Thomas Tuchel vahvistaa, että hänen agentilleen on tullut jo kyselyitä muilta seuroilta.

Tuchel sai potkut Chelseasta syyskuun alussa ajauduttuaan erimielisyyksiin seuran uusien omistajien kanssa. Hän ehti luotsata lontoolaisryhmää reilut puolitoista vuotta ja voitti Chelsessa heti debyyttikaudellaan Mestarien liigan.

Siirtohuhuissa Tuchel on yhdistetty syksyllä jo muun muassa Bayer Leverkuseniin, Aston Villaan ja Englannin maajoukkueeseen. Telegraphin tietojen mukaan saksalaisvalmentaja haluaisi jatkaa uraansa Englannissa, mutta Tuchel odottaa vielä oikeaa hetkeä ja tarjousta ennen kuin palaa töihin.

Tällä hetkellä Tuchel on lomalla Intiassa, eikä hän halua agentiltaan päivityksiä reissunsa aikana. Tuchel on kuitenkin tietoinen häneen kohdistuvasta kiinnostuksesta.

– Rakastin jokaista päivää Chelseassa. Aikani siellä päättyi mielestäni liian aikaisin, mutta se ei ollut minun käsissäni. Mutta myös se on osa tätä työtä, kommentoi Tuchel Sportstarin haastattelussa.

– En ole tehnyt vielä päätöstä [tulevaisuudestani]. Minun on nyt aikaa pitää taukoa. Jotkut seurat ovat soitelleet agentilleni, mutta me sovimme, että hän ei soittaisi minulle tänne [Intiaan].