Tottenham Hotspur pelaa Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisen ottelunsa Marseillen vieraana tiistaina. Spurs lähtee otteluun taulukon ykkössijalta, mutta D-lohkossa lähes kaikki on vielä mahdollista. Mikäli Stade Vélodromen isännät onnistuvat kaatamaan lontoolaisvieraansa, he voivat pudottaa nämä vielä jopa kokonaan pois kilpailun jatkopeleistä.

Tottenhamin pistesaldo ennen viimeisiä otteluita on kahdeksan, Sportingilla ja Frankfurtilla seitsemän, Marseillella kuusi.

Ligue 1: n suuriin kuuluvan Olympique Marseillen miehistössä vilisee Valioliigasta tuttuja nimiä, entisen West Ham -taituri Dimitri Payét’n johdolla. Ryhmään kuuluvia Alexis Sánchezia, Nuno Tavaresia, Mattéo Guendouzia ja Sead Kolasinacia taas yhdistää menneisyyys Pohjois-Lontoon punaisella puolella, Arsenalissa. Ex-Gunner Sánchez herkuttelikin ottelulla jo ennakkoon.

– Minulla on suuri kiintymys Arsenaliin ajaltani siellä. Tottenhamin voittaminen, se oli riemua joka kerta. Hyvin erityistä, tulen aina vaalimaan niitä päiviä mielessäni.

Marseillen ja Tottenhamin, kuten myös Sportingin ja Frankfurtin välinen ottelu alkaa tiistaina kello 22 Suomen aikaa.