Manchester Unitedin laitahyökkääjä Amad Diallo on tehnyt hyvän vaikutuksen lainaseurassaan Sunderlandissa.

Diallo, 20, siirtyi Unitediin viime vuoden tammikuussa Atalantasta 40 miljoonan euron kaupassa, mutta hän ei ole vielä noussut toden teolla osaksi manchesterilaisten Valioliiga-joukkuetta.

Viime kauden jälkimmäisen puoliskon Diallo vietti lainalla Rangersissa ja täksi kaudeksi hän suuntasi Mestaruussarjan Sunderlandiin, jossa hän on ehtinyt pelata 11 ottelua ja tehdä kaksi maalia.

Sunderlandin päävalmentaja Tony Mowbray sanoo, että Diallo ei ole enää vain nuori poika, joka kolkuttelee ykkösmiehistön portteja.

– Luotan täysin siihen, että Amad on nyt ykkösjoukkueen pelaaja. Hänen kykynsä pallon kanssa, maalit joita hän pystyy tekemään karatessaan puolustuksilta, miten hän tanssahtelee ihmisten ohi… sanoi Mowbray Goalin mukaan.

– Hän näyttää terävältä ja todelliselta lahjakkuudelta. Amadilla on kestänyt jonkin aikaa tehdä vaikutus, mutta hän ei ole mikään nuori tuntematon pelaaja.

– Man United osti hänet Atalantasta isolla rahalla, ja hän on täällä pelaamassa jalkapalloa ja kokemassa ison yleisön odotukset.

– Hän teki juuri kaksi maalia hieman yli viikon sisällä, ja se on hyvä asia joukkueelle, koska minusta tuntuu, että olen nyt löytänyt taas yhden avauksen pelaajan. Hän on ohittanut sen vaiheen, jossa hän on nuori poika, joka tarvitsee kouluttamista.