Unai Emery valmensi sunnuntaina ensimmäisen ottelunsa Aston Villan peräsimessä.

Aston Villa voitti Manchester Unitedin 3-1. Kyseessä oli Aston Villan neljäs voitto tämän kauden Valioliigassa.

Villarrealista kesken kauden Aston Villaan siirtynyt Emery oli luonnollisesti hyvin onnellinen sunnuntaisen voiton jälkeen.

– Unelmoin tällaisesta alusta. Nautimme tästä alusta upean yleisön kera. Uskon pelaajien lähteneen pelaamaan suurella energialla. Mielestämme suoritimme yhdessä hienosti ottelusuunnitelmaa. Meillä on edessä suuria otteluita, joissa joukkue voi löytää tasaisuuden.

– Tarvitsimme positiivista energiaa ja tänään kaikki sujui loistavasti, mutta olemme ottaneet vasta ensimmäisen askeleen. Sanoin pelaajille, että meidän on oltava kärsivällisiä ja rauhallisia.

Emery rakentaa Aston Villaan pitkäaikaista projektia. Emery totesi ennen ottelua asettaneensa tavoitteekseen pokaalin voittamisen Aston Villassa. Emery oli tyytyväinen joukkueensa pelilliseen suoritukseen.

– Ideani on luoda joukkue ja rakentaa pelitapa tässä seurassa. Odotan voivani peluuttaa tällaista jalkapalloa myös seuraavissa otteluissa. Taistelimme ensimmäisestä minuutista viimeiseen. Pelaajat pelasivat ottelun täydellisellä tavalla.