Manchester Cityn päävalmentajan Pep Guardiolan nykyinen sopimus päättyy tulevana kesänä. Espanjalaisluotsi saapui manchesterilaisten peräsimeen kesällä 2016. City on voittanut Guardiolan alaisuudessa Valioliigan mestaruuden neljästi.

Vaikka uutta jatkosopimusta ei vieläkään ole saatu tehtyä, ei Guardiola ole huolissaan tilanteesta.

– Päätös tehdään yhdessä seuran kanssa sitten kun se pitää tehdä. Olen sanonut monesti, että minulla on sellainen tunne, että sekä seura että minä olemme tyytyväisiä yhteistyöhön, Guardiola totesi BBC Sportille.

Espanjalaisvalmentajan mukaan kaikessa ei ole kyse vain voittamisesta ja menestymisestä.

– Ei ole kyse pelkästään saavutuksista kuudessa tai seitsemässä vuodessa. Tärkeämpää on se, että tuntee olonsa hyväksi. Minulla on täällä hauskaa, espanjalainen päätti.