West Ham luottaa yhä manageriinsa David Moyesiin, vaikka lontoolaisten kausi on alkanut huonosti, kertoo BBC.

Viime kaudella Moyes johdatti Hammersin Valioliigassa seitsemänneksi, mutta kirjoitushetkellä joukkue on sarjataulukossa vasta 16. sijalla, pisteen päässä putoamisviivasta.

West Hamin odotukset ovat olleet huomattavasti korkeammalla jo senkin takia, että seura käytti kesällä yli 180 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin.

BBC:n mukaan West Hamin johtoportaassa uskotaan yhä siihen, että Moyes on oikea valmentaja kääntämään joukkueen kurssin, vaikka seurassa ollaankin huolestuneita Hammersin nykyvireestä. Lisäksi seurassa tiedostetaan, että osa kesän hankinnoista on esiintynyt alle odotusten.

West Hamissa ei ole unohdettu sitä, että joukkue keikkui putoamisen partaalla, kun Moyes saapui seuraan joulukuussa 2019. Skottimanageri pelasti ensin West Hamin tippumiselta ja johdatti sen jälkeen lontoolaiset kahdella peräkkäisellä kaudella europeleihin.