Manchester United -tähti Cristiano Ronaldo on avautunut sydäntäsärkevästä hetkestä, jolloin hän menetti poikavauvansa Angelin ja joutui kertomaan siitä perheen muille lapsille.

Ronaldo, 37, ja hänen kumppaninsa Georgina Rodriguez menettivät Angelin synnytyksen yhteydessä huhtikuussa. Hänen kaksosensa Bella jäi henkiin, mutta surua oli silti vaikea käsitellä.

Ronaldo kertoi TalkTV:n laajassa haastattelussa pitävänsä poikansa tuhkia isänsä tuhkien rinnalla ja juttelevan heille päivittäin.

– Puhun heidän kanssaan koko ajan. He ovat aina vierelläni, Ronaldo paljasti.

– He auttavat minua olemaan parempi mies, parempi ihminen ja parempi isä. Ja siitä olen todella ylpeä… Siitä viestistä, jonka he lähettävät minulle, erityisesti poikani.

LUE MYÖS: Wayne Rooney ”ymmällään” Cristiano Ronaldon nöyryyttävistä kommenteista

Ronaldo murtui kyyneliin kertoessaan haastattelussa, kuinka hänen perheensä oli kokoontunut innoissaan toivottamaan sen uudet tulokkaat tervetulleiksi synnytyksen jälkeen.

Vanhempien saapuessa kotiin, olivat lapset kuitenkin hämmentyneet nähdessään Georginan kantavan mukanaan vain toista kaksosista.

– Gio saapui kotiin ja lapset alkoivat kysellä, missä se toinen vauva on, missä se toinen vauva on?

Ronaldo jatkoi kertoen, kuinka hän itki yhdessä vanhimman lapsensa Cristiano Jr:n, 12, kanssa kerrottuaan suru-uutisen hänelle makuuhuoneessaan.

Sen sijaan hänen nuoremmilla lapsillaan – Evalla ja Mateolla, 5, sekä Alana Martinalla, 4, – kesti kauemmin käsitellä tapahtunutta.

Ronaldo kertoi, kuinka vielä kuusi kuukautta tragedian jälkeen, on Angel edelleen osa perheen jokapäiväistä elämää.

– He sanovat: ”Isä, tein tämän Ángelin vuoksi” ja osoittavat taivaalle, Ronaldo jatkoi.

– Siitä pidän eniten, koska hän on osa heidän elämäänsä. En aio valehdella lapsilleni. Kerroin heille totuuden, mikä oli vaikea prosessi.

LUE MYÖS: