Manchester Unitedin hyökkääjälegenda Wayne Rooney on ”ymmällään” Cristiano Ronaldon kritiikistä häntä kohtaan, kertoo Sky Sports.

Ronaldo otti entisen joukkuetoverinsa tikunnokkaan The Sunin julkaisemassa TalkTV:n kohuhaastattelussa maanantaina.

Rooney oli varoittanut portugalilaishyökkääjää viime viikolla siitä, että hänestä on käytöksensä vuoksi tulossa ”ei-toivottu häiriötekijä” Old Traffordilla.

KATSO MYÖS: Jäätävä kohtaaminen – Man Unitedin tähdet Cristiano Ronaldo ja Bruno Fernandes tapasivat Portugalin pukukopissa

Kysyttäessä Rooneyn varoittavista sanoista, ei Ronaldo ymmärtänyt, mistä kyseinen arvostelu johtui.

– En tiedä. Sinun pitäisi kysyä tämä kysymys häneltä, Ronaldo sanoi.

– Luultavasti siksi, että hän lopetti uransa ja minä pelaan edelleen korkealla tasolla. En aio sanoa, että näytän paremmalta kuin hän, mikä on totta…

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Rooney ei aio antaa julkista vastausta Ronaldon kommentteihin, mutta on ymmärrettävästi tavoitettu Sky Sportsin toimesta aiheeseen liittyen.

– Wayne Rooney on käsittääksemme ymmällään Cristiano Ronaldon häntä kohtaan esittämästä kritiikistä Piers Morganin haastattelussa. Rooney on kuitenkin päättänyt, ettei hän aio antaa asiasta julkista lausuntoa, Sky Sports kertoo.

Englantilaismedia sanoo, että Rooney on aina pitänyt Ronaldoa yhtenä maailman kahdesta parhaasta pelaajasta Lionel Messin ohella.

– Rooneyn mielestä Ronaldon on kuitenkin hyväksyttävä, että hän on uransa loppuvaiheessa, ja että Manchester Unitedin kokoisessa seurassa oleminen tarkoittaa tilanteen kunnioittamista eikä sitä, että hän voi odottaa pelaavansa jokaista minuuttia jokaisessa ottelussa.

Sky Sports lisää myös, ettei Rooney tunne mitään vihamielisyyttä Ronaldoa kohtaan.

LUE MYÖS: Wayne Rooneylta suora neuvo Manchester Unitedille Cristiano Ronaldon tilanteseen: ”Pitäisi päästää menemään”

LUE LISÄÄ!