Ole Gunnar Solskjær sai potkut Manchester Unitedista noin vuosi sitten.

Manchester Unitedin viime kauden ensimmäinen puolikas sujui ennakko-odotuksiin verraten heikosti ja seurajohto päätyi antamaan silloiselle päävalmentajalle potkut. Solskjær ehti valmentamaan Manchester Unitedia vajaan kolmen vuoden ajan.

Cristiano Ronaldo ehti työskentelemään Solskjærin kanssa vajaan kolmen kuukauden ajan. Ronaldo ja Solskjær pelasivat Manchester Unitedissa samaan aikaan vuodet 2003-07, joten kaksikko tunsi toisensa hyvin.

Ronaldo kehui Solskjæria Piers Morganin haastattelussa.

– Hän olisi tarvinnut paljon enemmän aikaa. Mutta en epäile sitä, etteikö hänestä tulisi huippuvalmentaja tulevaisuudessa. Se oli hieno kokemus. Olin hyvin onnellinen päästessäni työskentelemään Solskjærin kanssa, vaikka se kestikin vain lyhyen aikaa, Ronaldo summasi.

Sen sijaan Solskjærin korvaaja ei miellyttänyt Ronaldoa alkuunkaan. Manchester United pestasi Ralf Rangnickin uudeksi päävalmentajakseen.

– Oliko se naurettavaa? Tietenkin. Chelsean ja Liverpoolin kaltaiset seurat ovat meidän edellä tällaisten virheiden vuoksi. En ymmärrä näitä uusimpia valmentajia, jotka ovat saapuneet seuraan ja olettavat löytäneensä viimeisen Coca-Colan aavikolla, Ronaldo viittasi merkittäviin pelitapamuutoksiin.

– Kun annat potkut Solskjærille, pitäisi tilalle nimetä huippuvalmentaja, eikä urheilutoimenjohtajaa.