Englantilaislehti Daily Telegraphin mukaan Chelsealla ei ole suunnitelmia Cristiano Ronaldon hankkimiseksi, vaikka hänestä tuli hiljattain vapaa agentti.

Ronaldo ja Manchester United purkivat rahakkaan sopimuksensa tiistai-iltana portugalilaisen kritisoitua seuraa kuohuttaneessa haastattelussa.

Chelsean omistusporras keskusteli Ronaldon hankkimisesta viime kesänä entisen päävalmentajansa Thomas Tuchelin kanssa.

Saksalaisluotsi oli osaomistaja Todd Boehlyn toivomaa siirtoa vastaan, mutta hänet on sittemmin korvattu Graham Potterilla.

Ronaldon saatavuus vapaalla siirrolla herätti heti spekulaatiot siitä, että Chelsea voisi uudistaa kiinnostuksensa 37-vuotiasta kohtaan.

Telegraphin tietojen mukaan lontoolaisseuralla ei kuitenkaan ole tällä hetkellä suunnitelmia Ronaldon hankkimiseksi, sillä se keskittyy muihin kohteisiin.

Chelsea vahvisti viime kesänä hyökkäystään Pierre-Emerick Aubameyanglla ja on jo hyvin pitkälti sopinut ranskalaiskärki Christopher Nkunkun hankkimisesta RB Leipzigista kauden päätteeksi.

Mielenmuutos Ronaldon suhteen on englantilaislehden mukaan mahdollinen, mutta se aiheuttaisi Potterille valtavan valintaongelman ja uhkaisi aiheuttaa epäsopua pukukoppiin.

LUE LISÄÄ!