Manchester Unitedissa hiotaan epäilemättä kovalla tahdilla suunnitelmia tammikuun siirtoikkunaa varten – kuten tosin monissa muissakin seuroissa. Cristiano Ronaldon lähtö seurasta antaa Old Traffordin suunnilla tietenkin uusia sävyjä tilanteeseen.

Katalonialainen Sport kertoo punaisten haluavan vanhan hyökkääjänsä, Memphis Depayn takaisin. Barcelonaa varsin lähellä oleva väline tietää La Liga -seuran olevan valmis luopumaan hollantilaisesta suhteellisen pienellä korvauksella.

Depayn edellinen visiitti (2015-2017) Valioliigassa ei ollut täysosuma; pelejä kertyi 33, niissä tehomerkinnät 2+1. Tämän jälkeen on toki tapahtunut paljon useammalla suunnalla.

Mail puolestaan uskoo että Unitedissa puntaroidaan nyt pääasiassa sitä, haetaanko tammikuussa siirtomarkkinoilta pysyvämpää ratkaisua ylipäänsä, vai päädytäänkö väliaikaisratkaisuun kuten Odion Ighalon kiinnityksellä vuonna 2020.