Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Jack Grealish uskoo, että Brasilia on Englannin pahin kilpailija miesten MM-kisojen mestaruustaistossa.

Grealishin, 27, edustama Englanti aloitti kisansa 6-2-voitolla Iranista ja pelasi toisessa ottelussaan 0-0-tasapelin Yhdysvaltoja vastaan. Viimeisessä lohkopelissä vastassa on Iran.

Brasilia taas kaatoi avauspelissään Serbian vakuuttavalla esityksellä 2-0, ja se kohtaa maanantaina toisessa ottelussaan Sveitsin.

Yksittäisistä pelaajista Grealishin mieleen ovat parhaiten jääneet Argentiinan Lionel Messi ja Ranskan Kylian Mbappé, mutta joukkueista Brasilia on tehnyt häneen suurimman vaikutuksen.

Englanti ja Brasilia voivat kohdata toisensa MM-finaalissa vain, jos kummatkin voittavat oman alkulohkonsa. Jos toinen jää lohkossaan toiseksi, Englanti ja Brasilia voivat kohdata ainoastaan välierissä.

– Rehellisesti sanottuna katson kaikki pelit. Meillä on näyttöjä joka puolella, ja on vain mukavaa, että pelejä näkyy koko päivän, kommentoi Grealish Talksportille.

– Olen katsonut Messiä, hän on ollut uskomaton. Hän näytti juuri [Meksiko-ottelun] toisella puoliajalla, mikä hän on miehiään, mutta niin teki myös Mbappe.

– Mielestäni kisoissa on paljon loistavia joukkueita. Joillakin joukkueilla on se yksi pelaaja, joka on pysäyttämätön, mutta mielestäni Brasilia on yksi vaikuttavimmista tähän mennessä näkemistäni joukkueista.

– Heillä on niin paljon lahjakkuutta, erityisesti hyökkäysalueilla. Jos minulta kysytään, kuka on pahin uhka, niin sanoisin Brasilian.

MM-kisojen lohko B
# Joukkue O V T H M P
1 Englanti ENG 3 2 1 0 9-2 7
2 Yhdysvallat USA 3 1 2 0 2-1 5
3 Iran IRN 3 1 0 2 4-7 3
4 Wales WAL 3 0 1 2 1-6 1