Englanti voitti MM-lopputurnauksen B-lohkon kerättyään kolmesta ottelusta seitsemän pistettä. Tiistai-iltana Englanti voitti Walesin tyylipuhtaasti 3-0 ja varmisti samalla lohkovoittonsa.

Marcus Rashford iski kaksi maalia Walesin verkkoon. Rashford pelaa hienoa MM-lopputurnausta. Hyökkääjä on onnistunut kolmesti maalinteossa ja johtaa kisojen maalipörssiä yhdessä Kylian Mbappén ja Enner Valencian kanssa.

Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate on tyytyväinen Rashfordin edesottamuksiin. Hyökkääjä on saanut kritiikkiä peliesityksistään Manchester Unitedissa, mutta Southgate luotti siitä huolimatta Rashfordiin ja se kantaa nyt hedelmää.

– Tämä on ollut hänelle haaste. Tapasin Rashfordin kesällä ja keskustelin hänen kanssaan. Rashford puhui paljon siitä, mitä hänen pitäisi tehdä. Hän ei ollut tyytyväinen peliesityksiinsä Manchester Unitedissa, mutta hän oli hyvässä iskussa harjoituksissamme. Hän olisi voinut tehdä tänään hattutempun. Rashford kykenee loistamaan juuri, kuten tänä iltana.

Englanti kohtaa neljännesvälierissä Senegalin. Southgate myönsi, ettei ole toistaiseksi ehtinyt juurikaan seurata Senegalin otteita MM-lopputurnauksessa.

– Tiedämme, että rankingin puolesta olemme suosikkeja menemään jatkoon, mutta se on osoitettava kentällä, koska pelaamme hyvin vaikeaa joukkuetta vastaan. En ole pystynyt katsomaan Senegalin otteita juurikaan tässä turnauksessa, mutta näin Senegalin Iran-ottelun syyskuussa Wienissä.