Erik ten Hag oli turhautunut Manchester Unitedin esitykseen ensimmäisessä harjoituspelissään Valioliigan siirryttyä MM-kisatauolle.

Red Devils hävisi yllättäen vieraskentällä 2-4-lukemin espanjalaisseura Cadizille.

Ten Hag valitsi avausmiehistöön edustusjoukkueen pelaajia, jotka eivät matkustaneet Qatarin MM-kisoihin. Martin Dubravka, Donny van de Beek, Anthony Martial, Alejandro Garnacho, Scott McTominay ja Victor Lindelöf hakivat pelituntumaa kamppailussa.

Cadiz karkasi jo ottelun alussa 2-0-johtoon. Tämän jälkeen Martialin ja Kobbie Mainoon maalit kuroivat Unitedin tasoihin, mutta espanjalaisseura kuittasi takaisin kahdella osumalla lisää.

Manageri ten Hag oli tyytymätön erityisesti avauspuoliskon esitykseen.

Se on melko selvää, että me emme olleet ensimmäisen vartin aikana hereillä. Olimme vielä unessa, ten Hag arvosteli ottelun jälkeen MUTV:lle.

– Me valmistauduimme heitä varten. Me tiesimme heidän olevan uhka transitioissa ja näimme sen toisen maalin. Tätä ei voi tapahtua.

– Sitä ei oltu hereillä. Erityisesti keskikentällä. Me päästimme juoksemaan ohi. Tätä ei voi hyväksyä. Ensimmäinenkin maali. Erikoistilanne, huonoa organisointia ja huonoa kurinalaisuutta organisoinnissa. Sitten päästämme maalin.

– Tämä oli hyvä opetus. Kun tekee pieniä virheitä, sillä on suuria seurauksia ja voit hävitä ottelun. Näin tässä tapahtui.

United jatkaa harjoitusotteluja lauantaina Real Betisiä vastaan. Keskiviikkona 21. päivän joulukuuta vuorossa on Carabao Cupin Burnley-ottelu.

Valioliiga jatkuu Unitedin osalta 27. päivä joulukuuta Nottingham Forestia vastaan.

LUE MYÖS!