Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Jamie Redknapp ei käsittänyt Englannin päävalmentajan Gareth Southgaten päätöstä vaihtaa Bukayo Saka pois tappiotilanteessa lauantain Ranska-ottelussa. Englanti hävisi pelin lopulta 2-1 ja Ranska jatkoi MM-välieriin.

Saka, 21, aiheutti pirteällä esityksellään isoja ongelmia Ranskan alakerralle ja hankki hienon kuljetuksen päätteeksi ensimmäisen rangaistuspotkun, josta Harry Kane tasoitti ottelun.

Olivier Giroud’n puskeman johtomaalin jälkeen Southgate vaihtoi Arsenal-tähden oikealta laidalta pois korvaten tämän Raheem Sterlingillä, jonka jälkeen Englannin hyökkäyspeli tyrehtyi.

– He (Ranska) eivät pystyneet pitämään Bukayo Sakaa aisoissa, he eivät vain pystyneet. Hän teki mitä halusi Hernandezin kanssa koko pelin. En voinut uskoa silmiäni, kun Gareth otti hänet vaihtoon, Redknapp sanoi Sky Sportsin lähetyksessä.

– Hän oli se pelaaja, joka loi jännitystä aina, kun sai pallon. Päätös oli minusta todella outo. Minä olisin pitänyt hänet kentällä pelin jokaisen sekunnin. Hernandez oli varmasti huojentunut, kun näki hänen lähtevän kentältä. Vaihdon jälkeen menetimme hyökkäyspelimme suunnan, Redknapp summasi