Pelaajalegenda Zlatan Ibrahimović luulee, että Manchester Unitedin kannattajat eivät koskaan pääse perille siitä, mikä todella sai Cristiano Ronaldon poistumaan seurasta.

Ronaldo, 37, lähti omille teilleen pian sen jälkeen, kun hänen haastattelunsa Piers Morganin kanssa julkaistiin viime kuun puolessavälissä. Siinä hän moitti seuran omistajia sekä joukkueen manageria Erik ten Hagia. Tätä näkökulmaa vasten Ronaldo esitti, että United oli pettänyt hänet.

Ten Hag ei väitteistä horjunut. Hänen mukaansa Ronaldo ei missään vaiheessa kertonut ajatuksistaan kahden kesken.

– He sanovat, mitä haluavat sanoa. Suojellakseen itseään [Ronaldo] sanoo, mitä hänen täytyy sanoa, totesi Ibrahimović toimittajille Dubaissa.

Osa uskoo, että Ronaldon vaikea syys-/talvikausi kannattaakin nähdä ennemmin pitkän taantumisen viimeisinä pärskeinä kuin äkillisen muutosvaiheen airueina.

– Sitten meillä on valmentaja, joka sanoo näitä asioita suojellakseen itseään, jatkoi Zlatan Manchester Evening Newsin mukaan.

Ten Hag on ollut pestissään vasta 21 ottelun ajan, minkä vuoksi hänen on tärkeää säilyttää kasvonsa.

– Sitten [vielä] seura sanoo asioita. Minä [en tekisi niin]. Kerron [aina], mitä todella tapahtui. Mutta me olemme kaikki erilaisia. Kaikki ovat huolellisia imagostaan. Minusta täydellinen imago [tulee siitä, kun] on oma itsensä.

– Tositapahtumia emme saa tietää, ystäväni, Ibrahimović toisti.