Liverpoolin entinen maalivahti Loris Karius sanoo, että hän ei kanna kaunaa joukkueen managerille Jürgen Kloppille.

Nykyisin Newcastlessa kirjoilla oleva Karius, 29, edusti Liverpoolia vuosina 2016-2022, mutta viimeisten neljän kautensa aikana hän ei pelannut seurassa yhtään virallista ottelua.

Saksalaistorjujan viimeiseksi peliksi Liverpoolin paidassa jäi surullisenkuuluisa vuoden 2018 Mestarien liigan finaali, jossa häntä syytettiin kahdesta maalista, kun Real Madrid voitti ottelun 3-1.

Myöhemmin selvisi, että Karius oli saanut ottelussa aivotärähdyksen, mutta hän ei enää koskaan saanut uutta saumaa Liverpoolin tolppien välissä. Finaalia seuranneena kesänä Liverpool hankki nykyisen ykkösvahtinsa Alisson Beckerin ja Karius vietti seuraavat kolme kautta lainalla Beşiktaşissa ja Mainzissa.

Viime kauden Karius vietti Liverpoolissa, mutta häntä ei nimetty kokoonpanoon kertaakaan. Saksalaisvahti ei kuitenkaan syytä Kloppia viime vuosien tapahtumista Kloppia.

– Aikani Liverpoolissa oli ohi ja tavoittelin siirtoa [vuonna 2021], mutta sitä ei saatu toteutettua. Jäin tilanteeseen, jossa olin Liverpoolissa, mutta tiesin, etten saisi mahdollisuuttani, kommentoi Karius ESPN:n mukaan.

– Siitä keskusteltiin avoimesti managerin kanssa. Välillämme ei ole pahaa verta, mutta tilanteen tietäminen alusta alkaen oli vaikeaa.

– Sitä (pelaamista) kaipaa. Ei ole helppoa pysytellä positiivisena ja jatkaa työntekoa, kun tietää, että ei pääse mukaan. Opin siitä paljon, yritin tehdä parhaani treeneissä ja pysytellä henkisesti positiivisena.

– Olen pelannut pääsarjatasolla ja maajoukkueissa yli 200 ottelua, joten tiedän tasoni. Tiedän, että minulla on yhä paljon annettavaa. Olen vasta täyttämässä 30, eikä se ole maalivahdille paljon, mutta tietysti viime kauteni oli vaikea.