MM-kisat ovat luonnollisesti vilisseet Valioliigasta tuttuja nimiä, ja heitä nähdään myös sunnuntaina Ranskan ja Argentiinan välillä pelattavassa loppuottelussa.

Kisojen sijoittuessa kalenterissa keskelle kautta, on pelaajien aikataulu brittikentille palaamisen suhteen melko tiukka. Maailmanmestaruuden niin sanotusti osuessa kohdalle, on kohtuullista saada myös hieman juhlistaa tapahtunutta. MM-loppuottelusta on aikaa seuraavaan valioliigakierrokseen kahdeksan päivää.

Mahdollisia Valioliigassa työskenteleviä maailmanmestareita on jäljellä vielä yhdeksän.

Ranskan joukkueessa – mahdollisten mestaruusjuhlien sijoittuessa luultavimmin vain kanaalin taakse Englannista – heitä ovat Tottenhamin Hugo Lloris, Manchester Unitedin Raphaël Varane, Arsenalin William Saliba ja Liverpoolin Ibrahima Konate.

Argentiinalaisia valioliigapelureita on vain yksi enemmän, mutta heidän mahdolliset juhlansa pidettäneen melko lailla kauempana.

Jos mestaruubileet pidetään vaikkapa Buenos Airesissa, niistä palautuvat Aston Villan Emiliano Martinez, Manchester Unitedin Lisandro Martinez, Tottenhamin Cristian Romero, Brightonin Alexis Mac Allister ja Manchester Cityn Julian Álvarez.