Chelsea harkitsee tekevänsä lainatarjouksen Atlético Madridin kolmen vuoden takaisesta jättihankinnasta João Félixistä, kertoo englantilaislehti The Telegraph.

Félix, 23, on tiettävästi saatavilla oikeaan hintaan, kun siirtoikkuna aukeaa ensi viikolla, ja Atléticon kerrotaan olevan varautunut Chelsean tarjoukseen.

Lontoolaisseuran suunnitelmissa on lainatarjous, johon sisältyy kesällä aktivoitava osto-optio tai -velvoite, riippuen siitä millaiset ehdot Atlético haluaa Felixin lähdölle asettaa.

Portugalille MM-kisoissa kertaalleen maalannut hyökkääjälahjakkuus siirtyi Wanda Metropolitanolle noin 127 miljoonan euron arvoisessa kaupassa kesällä 2019, mutta ei ole onnistunut lunastamaan hintalappunsa tuomia odotuksia.

Félix, joka on tehnyt Atlético-urallaan 33 maalia 129 otteluun, on pudonnut päävalmentaja Diego Simeonen suosiosta ja aloittanut syyskuun jälkeen vain yhdessä Mestarien liigan pelissä.

The Telegraph arvioi, että Félix kilpailisi Chelseassa vasemman laitahyökkääjän tontista, jolloin Kai Havertz pelaisi keskushyökkääjänä.

Lähde kertoo myös muiden Valioliiga-seurojen olevan Félixin perässä, minkä vuoksi Chelsean osaomistaja Todd Boehly on halukas saattamaan mahdollisen lainadiilin nopeasti maaliin.

LISÄÄ SIIRTOUUTISIA!