Philippe Coutinhon tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään.

Aston Villan päävalmentaja Unai Emery on tiettävästi valmis päästämään Coutinhon lähtemään seurasta, sillä Emery ei pidä kallispalkkaista Coutinhoa uuden projektinsa kulmakivenä. Coutinho pelasi heikon syyskauden Aston Villassa ja menetti avauskokoonpanon paikkansa ennen loukkaantumistaan.

Muun muassa brasilialaismedian mukaan Corinthians haluaa Coutinhon joukkueeseensa pian. Brasilian pääsarjakausi käynnistyy keväällä ja Corinthians toivoo Coutinhon siirron toteutuvan siihen mennessä.

Coutinho julkaisi sosiaalisen median tileillään viestin, jossa hän ilmoitti, ettei ole missään vaiheessa pyytänyt siirtoa Aston Villalta.

– Edellisten päivien aikana olen nähnyt lukuisia uutisia, joissa on käytetty nimeäni. Ei siinä mitään, mutta ongelma on se, että niissä on kerrottu valheita ja olen tässä selvittämässä niitä. En ole missään vaiheessa keskustellut seuran kanssa siitä, että haluaisin lähteä, koska olen onnellinen täällä perheeni kanssa.

– Ainoa tavoitteeni on pelikuntoon päästyäni harjoitella parhaalla mahdollisella tavalla päivittäin pelatakseni korkeimmalla tasolla ja siten auttaa seuraa ja joukkuetovereitani saavuttamaan tavoitteemme.