Jürgen Klopp on puhunut yhtäläisyyksistä Darwin Nuñezin ensimmäisen Liverpool-kauden ja entisen hyökkääjänsä Robert Lewandowskin varhaisen kehityksen välillä.

Borussia Dortmundin entinen valmentaja Klopp hankki Lewandowskin joukkueeseensa vuonna 2010, kun puolalainen maalitykki oli vielä hiomaton timantti.

Hän teki vain kahdeksan maalia ensimmäisellä Bundesliiga-kaudellaan, ja Klopp muistaa yhä kirkkaasti, miten Lewandowskin viimeistelykykyä kyseenalaistettiin tuolloin samalla tavalla kuin Nuñezin kohdalla nyt.

– Rehellisesti sanottuna, heillä on paljon yhtäläisyyksiä, sanoi Liverpoolin manageri lehdistölle The Telegraphin mukaan.

– Uskon, että Lewandowski kertoisi saman tarinan. Meillä oli viimeistelyharjoituksia, joissa hän ei saanut yhden yhtä laukausta sisään.

– Meillä oli jatkuvasti 10 euron vetoja, joissa sanoin: ”Jos teet enemmän kuin 10 maalia, maksan sinulle 10 euroa, ja jos et tee, sinun on maksettava minulle”. Taskuni olivat täynnä rahaa.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp jyrähti – huippupaikkoja tuhlaavan Liverpool-hyökkääjän esitys jakaa mielipiteitä: ”Oli poikkeuksellinen”

Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä Kloppin vertauksen kanssa.

Esimerkiksi Liverpoolin entinen puolustaja Luis Enrique vihjasi Instagramissa, ettei vielä ole aika puhua Valioliigaan hiljattain saapuneesta Nuñezista ja yhdestä tämän aikakauden kovimmista maalintekijöistä samassa lauseessa.

– No… Vielä on pitkä matka siihen, että heitä kahta voisi verrata keskenään, kommentoi Enrique.

Nuñez on tehnyt tällä kaudella viisi maalia 11 otteluun Valioliigassa, minkä lisäksi hän on osunut kolmesti kuuteen peliin Mestarien liigassa.

LUE MYÖS: