Enzo Fernández aikoo pakottaa siirtonsa Chelseaan läpi, kertoo portugalilaislehti O Jogo.

Lehden mukaan keskikenttäpelaaja ei halua pelata perjantaina Benfican ja Portimonensen välisessä Portugalin pääsarjaottelussa.

Fernández on päässyt Chelsean kanssa sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta seurat eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen siirtosumman maksusuunnitelmasta. Chelsea haluaa maksaa noin 127 miljoonan euron siirtosumman ainakin kolmessa eri osassa, mutta Benfica on toistaiseksi kieltäynyt siitä.

21-vuotias keskikenttäpelaaja palasi hiljattain Argentiinasta takaisin Lissaboniin ja osallistui Benfican harjoituksiin, mutta ei tiettävästi aio suostua pelaamaan seuran seuraavassa ottelussa, jotta siirto saataisiin pian maaliin.

Benfica tekee Fernándezilla melkoista tiliä, sillä seura hankki hänet puoli vuotta sitten River Platesta 12 miljoonalla eurolla. 127 miljoonan euron siirtosummasta noin 30 miljoonaa euroa menee River Platelle.