Valioliigassa pelataan keskiviikkoiltana neljä ottelua. Sarjataulukkoa ajatellen niistä ehkä kaikkein kriittisin käynnistyy ensimmäisenä, kun St Mary’silla alkavat toistaan ottaa mittaa pahnanpohjimmaisena oleva Southampton, ja sitä kaksi pistettä edellä oleva Nottingham Forest.

Vierailla on takanaan uudenvuodenpäivän tasapeli Chelseaa vastaan, eikä manageri Steve Cooper ole nähnyt tarpeelliseksi siinä ottelussa esiintynyttä kokoonpanoa rukata.

Nottingham Forest FC

@NFFC
Unchanged XI. 👊

Koko joukkueellisen pelaajia keväisten nousujuhliensa jälkeen haalinut ryhmä saattaa silti saada viheriöllä mukaansa jälleen uuden kasvon. Penkiltä ottelun nimittäin aloittaa brasilialainen keskikenttäpelaaja Gustavo Scarpa, joka liittyi joukkueen mukaan virallisesti vasta vuodenvaihteessa.

Southampton FC

@SouthamptonFC
The SAINTS 👊

Your #SaintsFC side taking on #NFFC:

Southampton – Nottingham Forest käynnistyy kello 21.30 Suomen aikaa.