Corinthians on kiinnostunut nappaamaan Philippe Coutinhon Aston Villasta. Brasilian pääsarjaseura puoltaisi lainasopimusta keskikenttäpelaajan kanssa.

Coutinho, 30, siirtyi viime kesänä Villaan onnistuneen lainan jälkeen pysyvällä siirrolla Barcelonasta. Brasilialainen ei ole vielä tehnyt 16 otteluun yhtäkään maalia tämän kauden aikana. Myöskään maalisyöttöjä ei ole kertynyt.

Coutinho kärsi myös lihasvammasta, joka vei häneltä mahdollisuuden osallistua Qatarin MM-kisoihin.

– Meillä on yhteys ja kiinnostus häneen, mutta se on vaikea siirto toteuttaa, Corinthiansin puheenjohtaja Duilio Montero Alves kommentoi medialle.

– Me haluamme pelaajan lainalle. Siirtoikkuna on kuitenkin nyt Euroopassa auki ja se tekee kaikesta vaikeaa. Tämä operaatio on vielä alkuvaiheissa, mutta me yritämme tehdä sen.

Coutinho voisi siirtyä Brasiliaan Euroopan siirtoikkunan sulkeuduttuakin. Villa ei kuitenkaan pystyisi tuolloin hankkimaan korvaajaa.

Villan uusi manageri Unai Emery ei ole vielä toistaiseksi peluuttanut Coutinhoa kertaakaan avauksessa. Brasilialaisen ei nähdä kuuluvan valmentajan suunnitelmiin.

Lähde: Daily Mail

Korjaus 11.1. klo 12.25: Coutinho siirtyi Aston Villaan Barcelonasta eikä Liverpoolista, kuten jutussa aiemmin väitettiin.

LUE MYÖS!