Steve Cooper toivoo Nottingham Forestin uuden pelaajan Gustavo Scarpan esittelevän temppujaan skeittirännin sijaan enemmän kentällä.

29-vuotiaan brasilialaisen skeittausharrastus on näkynyt keskikenttäpelaajan sosiaalisessa mediassa.

Cooper on sinut harrastuksen kanssa, jos se ei häiritse jalkapallouraa. Nottingham-manageri painottaa, että luovien pelaajien on annettava ilmaista itseään.

– Se oli jotakin josta meidän täytyy keskustella. Jos haluat näiden kaverien ilmaisevan itseään kentällä, heidän on annettava ilmaista itseänsä myös kentän ulkopuolella, Cooper kommentoi lehdistölle.

– Opin sen pienen asian Englannissa. Meillä on ollut käytössä näitä uskomattomia kykyjä. Joskus nämä luovat pelaajat ovat myös luovia ihmisiä.

– Se täytyy ottaa huomioon. Tämä on maailma, jossa elämme. Ihmisillä on oikeus olla mitä he ovat. Niin kauan kun he vain pysyvät ohjekirjan mukana.

– Haluan pelaajieni olevan riskinottajia ja luovia. Jos he luottavat itseensä kentällä, heidän on tehtävä samoin sen ulkopuolella.

Scarpa siirtyi Nottinghamiin tammikuun siirtoikkunassa ilmaiseksi päätettyään sopimuksensa Palmeirasin kanssa. Brasilialainen pelasi 19 minuuttia keskiviikon valioliigaottelussa Southamptonia vastaan.

LUE MYÖS!