Hugo Lloris on edustanut Tottenhamia jo kymmenen ja puolen vuoden ajan.

Ranskalaismaalivahti on noussut vuosien saatossa todelliseksi Tottenhamin seuralegendaksi. Lloris on pelannut Tottenhamin paidassa komeat 439 ottelua. Lloris’n nykyinen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Tottenham etsii uutta maalivahtia.

Tottenham tiedostaa, että 36-vuotiaan Lloris’n aikakausi Tottenhamissa on tulossa pian päätökseen. Lehden mukaan Tottenham on kiinnostunut Brentford-vahti David Rayasta ja kokee espanjalaismaalivahdin olevan potentiaalinen ykkösvahti vuosiksi eteenpäin.

27-vuotias Raya kuuluu Espanjan A-maajoukkueeseen ja on noussut Brentfordissa Valioliigan parhaimpien maalivahtien joukkoon. Rayan sopimus Brentfordin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole allekirjoittaneet jatkosopimusta, joten Raya saattaisi olla saatavilla varsin pienellä siirtosummalla kesällä.

Raya on pelannut kuluvalla kaudella 18 valioliigaottelussa, joissa se on päästänyt yhteensä 28 maalia ja pitänyt viisi nollapeliä.