Chelsean omistajatahon keulahahmo Todd Boehly odottanee jo sormi pankkisiirtonappulalla, voidakseen lähettää 11 miljoonaa euroa kohti Madridia.

Muiden muassa Sky Sports kertoo nimittäin, että Atléticon João Félix olisi jo lentänyt Lontooseen, kevätakauden mittaisen lainan sinetöidäkseen. Portugalilaisen on tarkoitus pelata loppukausi Bluesissa, joka maksaa myös hänen täyden palkkansa kyseiseltä jaksolta.

Monin paikoin on kyseenalaistettu, onko Félix juuri se pelaaja jonka Chelsea tarvitsee. Liikkeitä seurassa kuitenkin halutaan tehdä, mieluusti näyttäviä sellaisia. Valioliigan 10. sija 19 pisteen päässä kärjestä ei varmasti käy päinsä enää kauden päättyessä.

Fabrizio Romanon mukaan Félixin saapuminen ei vaikuta jo valmiiksi sovittuun Christopher Nkunkun hankintaan, vaan RB Leipzig-pelaaja siirtyy Lontooseen suunnitellusti ensi kesänä. Samainen toimittaja vahvistaa, että Atlético Madridin ja Chelsean välillä tehty sopimus ei sisällä osto-optiota Félixin suhteen.